Veelgestelde Vragen

AccountBook probeert zoveel mogelijk informatie zo duidelijk mogelijk te presenteren. Toch kan het voorkomen dat dit niet altijd lukt en u met een vraag achterblijft. Daarom hieronder een overzicht met de veelgestelde vragen die wij voorbij zien komen. Mocht uw vraag hier niet bij staan, neem dan gerust contact op en dan helpen we u graag verder. 

 

 


Voor wie is AccountBook bedoeld? 

 

AccountBook is voor iedereen die op zoek is naar een alternatief op administratief gebied en daarbij zo effectief mogelijk aan de slag wil gaan. AccountBook kan gezien worden als alternatief voor het traditionele boekhoudkantoor. U levert de documenten aan, wij verwerken ze.   


Wie verzorgt mijn boekhouding bij AccountBook?

 

Uw boekhouding wordt verzorgd door een team van ervaren bedrijfseconomen, boekhouders en fiscalisten met jarenlange theoretische- en praktijkervaring. 

 


Welke modules zijn er beschikbaar via AccountBook?

 

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar Tarieven. Op deze pagina is een overzicht terug te vinden met daarin alle modules die beschikbaar zijn via AccountBook. 

 


Kan ik op elk moment moment modules toevoegen of stopzetten? 

 

Dit is afhankelijk van de module die wordt toegevoegd of stopgezet. Neem hierover s.v.p. via het contactformulier contact op.

 


Biedt AccountBook ook advies aan over mijn boekhouding of jaarrekening? 

 

Mocht er behoefte zijn aan advies of uitleg omtrent de boekhouding, jaarrekening, fiscale stukken of andere documenten is dit uiteraard mogelijk. Adviesgesprekken vallen buiten de modules, in verband met de ad hoc aard hiervan. 

 


Voert AccountBook ook mijn salarisadministratie uit? 

 

Ook de salarisadministratie nemen wij u desgewenst uit handen, dit is een van de beschikbare modules.


Welke eisen stelt AccountBook aan haar klanten? 

 

Er zijn geen restricties om aan de slag te gaan met AccountBook. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, of in welke branche u opereert, maakt voor onze dienst niet uit. De processen zijn op maat af te stellen op uw organisatie.

 


Is AccountBook betrouwbaar? 

 

Uiteraard. De systemen waarvan gebruik wordt gemaakt worden dagelijks door honderdduizenden ondernemers en boekhouders, naar tevredenheid, gebruikt. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens.

 


Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief btw? 

 

De prijzen zoals weergeven in het venster Tarieven zijn vanaf prijzen, exclusief btw.