Introductie

Gepubliceerd op 23 oktober 2018 om 17:00

En dan is het zover. AccountBook is online. Maar wat is AccountBook nu precies? Wat doen wij en wat kunnen wij voor u en uw bedrijf betekenen? Dat zijn de vragen die we beantwoorden in dit artikel. Want een introductie is een goed begin. En een goed begin, dat is het halve werk.

 

Wat is AccountBook?

AccountBook is er voor uw boekhouding. Maar dat is te kort door de bocht. AccountBook is gestart met het idee dat het anders kan. Boekhouders en accountants maken nog niet altijd gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het verwerken van de administratie en facturen hoeft tegenwoordig niet meer zo duur te zijn als ons wordt voorgehouden. Met dat idee is AccountBook gaan rondkijken naar mogelijkheden. En die bleken er te zijn. Door gebruik te maken van moderne technieken worden facturen en bonnen nagenoeg volledig automatisch verwerkt. De overige zaken, waaronder afschrijvingen, bankafschriften en contante betalingen neemt AccountBook de ondernemer ook uit handen. Zo hoeft u zich als ondernemer niet langer zorgen te maken over de boekhouding, administratie, fiscale zaken en periodieke afsluitingen. Zo kan u zichzelf weer volledig focussen op de kern en datgene waarom u ondernemer bent geworden. Namelijk het ondernemen.

 

AccountBook is een jong en groeiend bedrijf. Door gebruik te maken van reeds beschikbare middelen en diensten in plaats van te proberen opnieuw het wiel uit te vinden, worden veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd. De systemen waarvan gebruik wordt gemaakt worden reeds dagelijks gebruikt door meer dan honderdduizenden gebruikers.

Wat is precies de onderscheidende waarde van AccountBook? Waarom zou ik zelf niet gebruik maken van deze software? Goede vragen. Echter betekent de jarenlange ervaring van de boekhouders en accountants binnen AccountBook dat kwaliteit gegarandeerd kan worden en dat u als ondernemer hier bijna helemaal niet meer naar om hoeft te kijken. Dat is AccountBook.

 

Zoals eerder vermeld is AccountBook een jong en dynamisch bedrijf. Dit is dan ook het eerste LinkedIn Artikel. Er volgen er meer, waarin telkens een ander aspect naar voren komt en op die manier AccountBook wordt geïntroduceerd. Omdat wij het niet alleen over onszelf willen hebben wisselen we dit af met artikelen die voor u als ondernemer interessant zijn. Voor een combinatie van interessante nieuwsartikelen, relevante branche-informatie en nieuwtjes over Accountbook, volg ons op LinkedIn en houdt de website in de gaten. Opmerkingen of vragen? Wij gaan graag met u in gesprek! Laat iets achter in de opmerkingen of neem contact op met ons.

 

Bedankt voor het lezen.

 

Geïnteresseerd in het concept of wilt u meer informatie? We verwijzen u graag door naar onze LinkedIn pagina (https://www.linkedin.com/company/accountbookts/) & website (https://www.accountbookts.eu/).


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.