U bent ondernemer. U hebt het druk. Dan heeft de financiële administratie geen prioriteit, het kost ook zoveel tijd. Dat begrijpen wij. Toch is het belangrijk dat deze up-to-date blijft. Ons doel is om goedkoper en sneller de financiële administratie te realiseren dan dat de traditionele manier van werken toelaat. Dit is alleen mogelijk door anders te werken dan op de traditionele wijze. 

 

• U ontvangt een factuur van bijvoorbeeld uw leverancier. Via de computer of een mobiele applicatie scant u dit document snel en gemakkelijk.

 

• Wij van AccountBook verwerken deze factuur binnen slechts een aantal dagen voor u.

 

• Naar wens kunt u uiteraard de boekhouding digitaal inzien.

 

• Aan het einde van de boekhoudperiode gaan we samen zitten om de boekhouding helemaal in orde te maken en de boekingen te maken die niet middels facturen en afschriften gaan. Denk hierbij aan afschrijvingen en andere kosten.

 

• Wij werken hierbij via onze partners Basecone en Twinfield. Als u reeds gebruik maakt van een ander digitaal boekhoudpakket is dat geen probleem en bekijken we samen de mogelijkheden.  

 

• Met de bankafschriften hoeft u helemaal geen rekening meer te houden, deze komen automatisch bij ons aan.

 

Als u kiest voor AccountBook, kiest u voor flexibiliteit. U selecteert zelf de modules waarvan u gebruik wenst te maken. Een overzicht van de modules is hier terug te vinden. 

 

Klinkt dit als een interessant concept met toegevoegde waarde voor u en uw organisatie? Neem gerust contact op, dan komen wij de details vrijblijvend en persoonlijk uitleggen. De contactgegevens zijn hier te vinden.